Usem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències per mitjà del anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per obtenir més informació aquí. X

Menú setmanal

A La Mar Salada gaudiràs de dilluns a divendres al migdia, d'un menú variat, equilibrat i llaminer, amb uns postres excepcionals (dimarts tancat).

ENTRANTS

Amanida de cabdells a la planxa amb ventresca de tonyina, oliva gordal, tomàquet cherry escalivat i vinagreta de Cabernet Sauvignon

Mongeta de Sta. Pau amb pil pil de ceps, bròquil, tirabecs i calamars de roca saltejats

Carxofes al forn amb suero d'Idiazabal, oli de tòfona i les seves xips

Truita d'ous de pàges amb gambeta blanca de la llotja, alls tendres i coca de vidre amb tomàquet de penjar

 

SEGONS

Carpaccio de corball amb vinagreta de ceviche, kikos, gelat de blat de moro i torradetes de pa de nous

Bacallà confitat amb samfaina melosa, favetes a la menta i encenalls de pernil d'àgla

Fideuà amb llagostins de St. Carles (Supl. 5,00€)

Calamars saltejats amb melmelada de ceba "al jerez", espàrrecs, bimi, brots de soja, enoki i quinoa

Galtes de vedellona amb verdures escabetxades i cremós de carbassa a la vainilla

 

POSTRES

Sorbet de poma verda amb iogurt i crumble de muscovado

Mató i dàtil amb gelat de mel i romaní

Mousse de xocolata amb llet, crema de llimona i crocant

Escuma de gerds

 

19€

Vols tastar-lo? Reserva ara!