Menú setmanal

A La Mar Salada gaudiràs de dilluns a divendres al migdia, d'un menú variat, equilibrat i llaminer, amb uns postres excepcionals (dimarts tancat).

ENTRANTS

Sopa de tomàquet verd a l'alfabrega amb gelat d'all blanc

Canelo fred de carbassó farcit de brandada de bacallà amb amanida i vinagreta de pinyons

Tomàquet del nostre hort amb musclos del Delta en escabetx, ceba encortida i pa de nous

Ous estrellats amb calamars a l'andalusa i ceba de Figueres confitada

 

SEGONS

Tartar de vedella amb els seus encortits i patates roses

Arròs negre amb calamar, llagostins de la llotja i carxofes(Supl. 5,20€)

Tempura de llagostins amb esparrecs, tirabecs, carbassa, brocoli, espinacs frescos i mayonesa de llima

Turbot salvatge amb esparrecs, cabdells a la graella al curry (Supl. 4,50€)

Ragout de calamar roquer a la menta amb nyoquis fets a mà

 

POSTRES  

Poma, iogurt, formatge fresc i albahaca

Peres en almívar de regalèssia

Cheesecake de cireres

Xocolata, pa, oli i sal

20€


Vols tastar-lo? Reserva ara!