Sopa de miso amb mandonguilles de peix de llotja, ou de pagès pochèe i favetes
Amanida amb tomàquet raf, ceba tendra, ventresca de tonyina, pesto de julivert i cilantre
Llentia caviar amb salpicó, remolatxa, fardell de calamar amb cansalada ibèrica i vinagreta de mostassa antiga
Graellada amb espàrrecs bladers, carbassó, albergínia blanca, mongeta tendra, calçots, emulsió de romesco i trompetes de la mort
Carpaccio de bacallà i tartar de tomàquet amb oliva de kalamata i vinagreta d'anxova del Cantàbric
Lluç de palangre amb risotto cremós de formatge Idiazábal i reducció de Pedro Ximénez
Fideuà amb cloïssa i escopinya gallega i calamar de roca (Supl. 4,10€)
Tempura de llagostins, enoki, pak choi, espàrrecs i maionesa de soja i yakisoba
Roast beef de vedella amb patates rosses, salsa de rostit i oli de tòfona
Sorbet de taronja sanguina i sopa de cítrics
Cake de llimona amb gelat de iogurt
Cremós de xocolata amb streusel
Flam de coco amb estofat de plàtan