Menú setmanal

A La Mar Salada gaudiràs de dilluns a divendres al migdia, d'un menú variat, equilibrat i llaminer, amb uns postres excepcionals (dimarts tancat).

ENTRANTS

Vichessoise de musclo bouchot al perfum de safrà amb oli fumat i torradetes de pa d'anous

Amandia d'escarola frissè amb tomàquets cherrys escalivats, ventresca de tonyina i emulsió de romesco

Ous de pagès amb patates rosses, sobrassada Ibèrica i salsa de rostit a la mel

Caneló de tres carns amb beixamel suau d'ametlles i formatge Idiazábal

SEGONS

Tàrtar de salmó marinat amb soja i gingebre, maionesa d'alvocat, oli de sèsam i pa de cereals

Arròs mariner amb gambeta blanca, carxofes i trompetes de la mort (Suplement 4.80 euros)

Llucet del bou amb quinoa, wok de verdures de temporada i salsa de pesto de juliverd

Bacallà al forn amb samfaina melosa i encenalls de pernil d'aglà

Fricandó de galtes de vedellona amb cremós de celerí, moixarnons i xips de carxofa

 

POSTRES

Mousse de maduixes amb iogurt i melmelada

Banda de pomes amb crema pastelera

Sopa de cítrics amb magranes i sorbet de gerds

Lingot de xocolata amb llet i ametlles

 

19,50€

Vols tastar-lo? Reserva ara!