Menú setmanal

A La Mar Salada gaudiràs de dilluns a divendres al migdia, d'un menú variat, equilibrat i llaminer, amb uns postres excepcionals (dimarts tancat).

 

ENTRANTS

Vichyssoise de calçots amb gelat de bacó, oli fumat, "kikos", foie i brou curt d'ànec
Amanida amb crudites de verdures, quinoa, saltejat de gambeta blanca i vinagreta de mel i llimona
Ous Benedictine amb encenalls de pit de pollastre, pa de motlle, espinacs frescos y salsa bearnesa
Macarrons amb musclos bouchot a la marinera i carxofes al perfúm de safrà

SEGONS

Carpaccio de bacallà amb oliva de Kalamata, emulsió de romesco i els seus encortits
Arròs negre amb calamar, gamba "panxuda" de la llotja, carxofes i bolets (Supl. 5.00€)
Calamar de la llotja amb rissoto a la carbonara, espàrrecs bladers i reducció de Pedro Ximénez
Galta de porc Duroc farcida de formatge de cabra, cremós de tupinambur i celerí

POSTRES  

Flam de coco i mango
Baba al rom, te earl grey i ganache de xocolata blanca
Lemon pie
Cake de taronja amb gelat de iogurt

20€


Vols tastar-lo? Reserva ara!