Menú setmanal

A La Mar Salada gaudiràs de dilluns a divendres al migdia, d'un menú variat, equilibrat i llaminer, amb uns postres excepcionals (dimarts tancat).

 

ENTRANTS

Crema de carbassa a la vainilla amb gelat de formatge fresc, salsa de rostit i pa de fruits secs

Amanida tèbia de pop roquer amb salpicó de fruites i verdures, vinagreta de soja i gingebre (Supl. 2,50€)

Carxofes del Prat al forn amb cremós d'Idiàzabal i ou de pagès pochée 

Xatonada amb escarola frissé, oliva de kalamata, ventresca de tonyina i emulsió de romesco

Macarrons amb calamar roquer i musclos bouchot a la marinera i perfum de safrá

 

SEGONS

Tartar de vedella marinat amb mostassa a la mel i patates rosses

Arròs d'escamarlà amb sepió de la Barceloneta, carxofes i bolets de temporada ( Supl.5,10)

Calamars farcits de cap i pota, botifarra del perol i arròs basmati saltejat

Salmó a la planxa amb saltat d'espàrrecs bladers, pak choi, brots de soja, espinacs i salsa ponzu

 

POSTRES  

La nostra tatin amb chantilly

Mill fulls amb cremós de formatge de cabra i codonyat

Semiesfera de taronja

Lingot de xocolata 70%

20€


Vols tastar-lo? Reserva ara!