Menú setmanal

A La Mar Salada gaudiràs de dilluns a divendres al migdia, d'un menú variat, equilibrat i llaminer, amb uns postres excepcionals (dimarts tancat).

 

ENTRANTS

Escudella amb galets, la seva"pilota" i oli de tòfuna
Amanida de favetes fresques amb encenalls de pernil d'aglà i vinagreta de rostit de pollastre
Carxofes del prat a la brasa amb cremós de parmessà i oli fumat
Sableé de sobrasada amb calçots escalibats, seitons marinats i emulsió de romesco
Remenat d'ous de pagès amb llagostins i alls tendres acompanyat de coca de vidre amb tomàquet de penjar

 

SEGONS

Tartar de verat de la llotja amb maionesa d'alvocat, brots de soja i ceba encortida
Arròs mariner amb llagostins de St.Carles i tirabecs (Supl, 5,10€)
Salmó amb saltejat de pack shoy, cogombre, espàrrecs, puré de topinambur y salsa thai
Lletons de xai amb tagliatelle de calamar, mongeta de St. Pau i salsa bearnesa

 

POSTRES  

Panna Cotta
Peras al vi amb gelat de pebre rosa
El nostre sacher
Mató amb gelat de mel i romaní
Red velvet

20€


Vols tastar-lo? Reserva ara!