Usem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències per mitjà del anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per obtenir més informació aquí. X

Menú setmanal

A La Mar Salada gaudiràs de dilluns a divendres al migdia, d'un menú variat, equilibrat i llaminer, amb uns postres excepcionals (dimarts tancat).

ENTRANTS

Sopa de ceba de Figueres amb ou de pagès pochée, farigola i pa d'anous i pols de Parmesà

Amanida de llagostins arrebossats amb panko, maionesa cítrica,  mango, poma i espàrrecs

Durum de verdures escalivades amb formatge de cabra i salsa romesco

Cigrons del mercat amb farcellet de col farcit de brandada de bacallà, espinacs frescos 

 

SEGONS

Carpaccio de salmó marinat amb soja, gingebre, els seus encortits i vinagreta de iogurt

Arròs mariner amb carpaccio de gamba vermella de la Barceloneta, carxofes i trompetes de la mort (Supl. 5,10€)

Fish and chips de calamar amb patates rosses i maionesa de taronja amb alga wakame

Molls de la llotja amb suquet, carxofes i la seva picada al perfum de safrà

Galtes de porc duroc amb cremós de moniato al cardamom i rossinyol de pí saltat

 

POSTRES

Escuma d'avellana amb fruita de la passió

Amanida de fruites amb sorbet de llimona i menta

Pannacotta de iogurt i llima amb estofat de fruits vemells

Pa, oli i xocolata al perfum de fava tonka

19€

 

Vols tastar-lo? Reserva ara!