Menú setmanal

A La Mar Salada gaudiràs de dilluns a divendres al migdia, d'un menú variat, equilibrat i llaminer, amb uns postres excepcionals (dimarts tancat).

ENTRANTS

Amanida de tomàquet cor de bou amb gelat de formatge fresc i wasabi i torradetes de pa de cereals

Menestra de verdures de temporada amb llagostins al minut, patates confitades i vinagreta del seu corall

Coca de full amb carbassó ecològic, sardina fumada, tomàquet xerri, albergínia blanca escalivada i rossinyols (Supl. 1,80€)

Ous de pagès ferrats amb patates rosses, sobrassada ibèrica i salsa de rostit

Fusilli de pasta fresca amb calamar, musclo de roca a la marinera i la seva picada

 

SEGONS

Tartar de vedella amb gelat de mostassa a la mel i coca de vidre amb cansalada ibèrica

Lluç de palangre amb risotto cremós de Parmigiano Reggiano, espàrrecs bladers i vinagreta de calamar

Fideuà amb escamarlà de la llotja de la Barceloneta i trompetes de la mort (Supl. 4,95€)

Bacallà al forn amb pil pil de mel, espinacs frescos i praliné de pinyons

 

POSTRES

Streusel amb cremós de xocolata blanca i iogurt

Sorbet de llimona i menta amb tocs cítrics

Préssec en almívar amb escuma de vainilla

Cheesecake amb fruits vermells

 

19,50€

Vols tastar-lo? Reserva ara!