Menú setmanal

A La Mar Salada gaudiràs de dilluns a divendres al migdia, d'un menú variat, equilibrat i llaminer, amb uns postres excepcionals (dimarts tancat).

ENTRANTS

Crema suau de carbassa amb vainilla, gelat de formatge fresc i torradetes de pa de nous

La nostra ensaladilla russa amb pebrots escalivats, llagostins al minut i "piparras "

Amanida tèbia de guatlles en escabetx, llentia caviar i vinagreta de mostassa a la mel

Ous de pagès ferrats amb patates rosses, encenalls de foie i salsa de rostit

Cigrons de mercat amb morro de bacallà confitat, espinacs frescos, brou curt d'escudella i oli fumat

 

SEGONS

Vitello tonnato…carpaccio de vedella amb salsa tonyinada, albergínia blanca i els seus encortits

Risotto cremós de Idiazabal amb vieires a la planxa, aranja i reducció de Pedro Ximénez (Supl. 5,10€)

Bonítol de la llotja amb ragout de rovellons, carxofes i favetes amb salsa de rostit

Braons d'ànec confitats a la taronja amb albergínia i papada cruixent

 

POSTRES

Lemon pie amb sorbet de mandarina

Lingot de xocolata amb llet i ametlles  

Arròs amb llet

Panna cotta amb coulis de mango

 

19,50€

Vols tastar-lo? Reserva ara!