Usem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències per mitjà del anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per obtenir més informació aquí. X

Menú setmanal

A La Mar Salada gaudiràs de dilluns a divendres al migdia, d'un menú variat, equilibrat i llaminer, amb uns postres excepcionals (dimarts tancat).

ENTRANTS

Sopa de miso amb mandonguilles de peix de llotja, ou de pagès pochèe i favetes

Amanida amb tomàquet raf, ceba tendra, ventresca de tonyina, pesto de julivert i cilantre

Llentia caviar amb salpicó, remolatxa, fardell de calamar amb cansalada ibèrica i vinagreta de mostassa antiga

Graellada amb espàrrecs bladers, carbassó, albergínia blanca, mongeta tendra, calçots, emulsió de romesco i trompetes de la mort

 

SEGONS

Carpaccio de bacallà i tartar de tomàquet amb oliva de kalamata i vinagreta d'anxova del Cantàbric

Lluç de palangre amb risotto cremós de formatge Idiazábal i reducció de Pedro Ximénez 

Fideuà amb cloïssa i escopinya gallega i calamar de roca (Supl. 4,10€)

Tempura de llagostins, enoki, pak choi, espàrrecs i maionesa de soja i yakisoba

Roast beef de vedella amb patates rosses, salsa de rostit i oli de tòfona

 

POSTRES

Sorbet de taronja sanguina i sopa de cítrics

Cake de llimona amb gelat de iogurt

Cremós de xocolata amb streusel

Flam de coco amb estofat de plàtan

 

19,50€

Vols tastar-lo? Reserva ara!