Menú setmanal

A La Mar Salada gaudiràs de dilluns a divendres al migdia, d'un menú variat, equilibrat i llaminer, amb uns postres excepcionals (dimarts tancat).

 

ENTRANTS

Crema d'herbes fresques i espàrrecs amb mousse de ceps i coca de vidre 

Amanida de formatge de cabra cruixent amb rúcula, escarola frissé i pesto de julivert

Mongetes del Ganxet amb pil pil de "callos" de bacallà, botifarra del perol i espinacs frescos

Caneló de l'àvia Rossita amb peix de roca, llagostins i beixamel suau de marisc

 

SEGONS

Tàrtar de vedella amb els seus encortits i xips de moniato

Arròs negre amb carxofes, verdures, rovellons i llagostí de St. Carles (Supl. 5,10€)

Molls de la llotja amb carxofes a la marinera, musclos i núvol de safrà

Tèmpura de llagostins amb calçots escalivats, mongeta tendra i albergínia amb salsa brava de romesco

 

POSTRES  

Semiesfera de mousse cítrica

Sopa de fresons amb nata i reducció de vinagre balsàmic

Pinya amb aroma de llima, rom, anís, crema de coco i sorbet de passió

Cake de xocolata al 70% amb gelat de vainilla

20€


Vols tastar-lo? Reserva ara!