Menú setmanal

A La Mar Salada gaudiràs de dilluns a divendres al migdia, d'un menú variat, equilibrat i llaminer, amb uns postres excepcionals (dimarts tancat).

ENTRANTS

Crema de castanyes amb ganache de ceps i xips de carxofes

Amanida de ventresca de tonyina fresca amb escabetx blanc i mongeta tendra

Llentia caviar guisada amb calamar a l'andalusa, pebrot del padró  i botifarra negra del perol

Ous de pagès ferrats amb patates rosses i sobrassada ibèrica

 

SEGONS

Tartar de llissa llobarrera amb ceviche, alvocat, ceba encortida, bleda rave i magrana

Lluç de palangre amb cremós de celerí i gingebre, albergínia confitada, camagrocs i vinagreta de soja

Arròs mariner amb pop, calamar, carxofes i bolets (Supl. 4,95€)

Bacallà a la cardinal amb melmelada de tomàquet escalivat, espinacs saltats, panses, pinyons i muselina d'alls tendres

Cap i pota de vedella amb cigrons de mercat, nyores i la seva picada

 

POSTRES

Sopa de fresons amb Módena i nata

Sorbet de síndria i llimona

Cremós de fruita de la passió i xocolata blanca amb escuma de coco

Cinnamon roll amb gelat de mel i romaní 

 

19,50€

Vols tastar-lo? Reserva ara!