Usem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències per mitjà del anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per obtenir més informació aquí. X

Menú setmanal

A La Mar Salada gaudiràs de dilluns a divendres al migdia, d'un menú variat, equilibrat i llaminer, amb uns postres excepcionals (dimarts tancat).

ENTRANTS

Amanida de tardor amb saltat de rossinyols i trompetes de la mort, escalunyes confitades i salsa de rostit

Amanida de llentia caviar amb el seu salpicó, tagliatelle de calamar i vinagreta de mostassa a la mel

Crema de carbassa amb gelat de formatge fresc i cruixent de parmesà

Ous ferrats amb patates emmascarades i botifarra negra del perol

 

SEGONS

Vitello tonnato: carpaccio de vedella amb salsa tonyinada, albergínia blanca i els seus encortits

Arròs negre amb sipió de St. Carles i navalla (Supl. 4,95€)

Aranya de la llotja en tempura amb samfaina melosa i encenalls de pernil d'aglà

Lluç de palangre amb tartar de tomàquet cor de bou i bulgur saltat

Guisadet de conill amb cargol bover i llardons

 

POSTRES

Banda de figues amb crema de festucs

Melmelada de poma amb mousse de iogurt 

Streusel amb mel de canya

Crunch de xocolata 70%

Magranes amb gelat de vainilla i reducció de moscatell

 

19€

 

Vols tastar-lo? Reserva ara!