La carta

La Mar Salada fa cuina marinera marcada per la personalitat i l'estil del seu equip de cuina, liderat per Marc Singla.

Dins la categoria de «cuina marinera», podria encabir-se la pràctica totalitat de l'oferta restauradora de La Barceloneta. La Mar Salada fa cuina marinera. Però cuina marinera d'identitat marcada per la personalitat i l'estil del seu equip de cuina, liderat per Marc Singla i això són paraules majors. Fent-ho ras i curt, parlem d'una cuina marinera renovada d'acord amb l'evolució del propi cuiner. Una cuina que parteix del receptari clàssic, de plats i productes que ja tenim el gust de conèixer-los, tractats d'acord amb les exigències dels temps actuals. El Marc mateix ens ho explica:

El bacallà confitat és bacallà confitat, però només marcat a la planxa abans de donar-li el toc de forn es paeix més bé. La tendència és a fer una cuina més lleugera, més orgànica. Per continuar amb el mateix exemple, els cigrons que potser acompanyaran el bacallà seran un humus suavíssim. Però en el fons la recepta continuarà sent la clàssica.

Amb els anys, La Mar Salada ha acumulat un repertori amplíssim, de plats que entren i surten de la carta en funció sobretot de la temporalitat del producte, n'hi ha que quan tornen ja no són exactament igual que la seva anterior encarnació i n'hi ha que sí, depèn. Algunes peces del repertori ja poden considerar-se clàssics de La Mar Salada. Són plats que, quan són al menú, la Marta, l'Albert i el Marc tenen prou cura de preparar la mise-en-scène en funció de la gran demanda que tindran. Plats com l'amanida de pop. El risotto amb base de sèrum de parmesà. El cheesecake amb mango. I un ja llarg etcètera.

carta 1
carta 1
carta 10
carta 10
carta 11
carta 11
carta 12
carta 12
Cheescake
Cheescake
carta 14
carta 14
carta 2
carta 2
carta 3
carta 3
carta 4
carta 4
carta 5
carta 5
carta 6
carta 6
carta 7
carta 7
carta 8
carta 8
carta 9
carta 9