L'equip

L'equip titular de La Mar Salada continua sent jove. «Ja no tant, eh?, ja no tant!», postil·la la Marta Cid. Però la realitat la desmenteix: està més jove que mai. El seu home, l'Albert Enrich, potser sí, que ha canviat un pèl. O millor dit, més d'un, per l'encertada ocurrència que va tenir, de deixar-se barba. I Marc Singla, sempre al capdavant de la cuina, és del tot evident que deu tenir signat algun pacte amb el diable perquè està exactament igual que quan l'Albert i la Marta van convèncer-lo a sumar-se al projecte. Aquest tercet, que es complementa de meravella, porta les regnes de La Mar Salada des que van assumir-ne la responsabilitat, l'any 2003. La Marta se'n fa creus de la feina feta:

- Els primers temps van ser una bogeria. Un no parar. Encara no m'explico com l'Albert i jo hem pogut tenir i pujar tres fills en aquests anys. Afortunadament, però, ara ja és tot una altra cosa perquè hem anat fent un equip estable en el que l'Albert, el Marc i jo mateixa hem delegat responsabilitats, amb persones clau com per exemple l'Alfons Teruel, que és la meva mà dreta a la sala.

Actualment, la plantilla de La Mar Salada l'integra una vintena de persones, repartida a mitges entre cuina i servei de sala. Si tens interès per entrar a formar-ne part, sol·licita-ho en aquest formulari.

L1004794